Wat is het TechniekTheater

TechniekTheater is een onderdeel van Comenius Zamenhof en heeft als doel om leerlingen van de basisschool (groep 7 & 8) kennis te laten maken met verschillende hedendaagse technieken. In het TechniekTheater krijgen de deelnemers een keuze uit diverse opdrachten. Dit kan zijn 3D printen, metaaltechniek, houtbewerking, elektrotechniek, chemische techniek, programmeren enz. Helaas is het niet mogelijk om alle opdrachten op een ochtend te doorlopen. Wel is mogelijk om meerdere keren langs te komen.

Het TechniekTheater, de technische show waar jij deel van uitmaakt.

Hoe ziet een dag van TechniekTheater eruit?

Het TechniekTheater vindt plaats op de ochtenden van maandag t/m donderdag op de locatie Zamenhof. Twee “toneelspelers” van Comenius staan klaar om u de ochtend te begeleiden. Ze zullen u ontvangen en meenemen naar het lokaal op de eerste verdieping van de school waar het TechniekTheater zich afspeelt.
Na een korte introductie is de groep startklaar om te beginnen met de opdrachten die ze zelf mogen uitkiezen. Halverwege de activiteit is er een kwartier pauze om even op adem te komen. Na de pauze gaan de deelnemers verder met de opdrachten. Wanneer er een opdracht klaar is, kunnen de deelnemers kiezen uit een nieuwe opdracht die beschikbaar is. Aan het einde van de ochtend wordt de activiteit afgesloten en mogen de deelnemers de werkstukken die ze gemaakt hebben, meenemen naar huis nemen.
Komt u als begeleider bij langs bij het TechniekTheater, dan stellen wij het op prijs dat u actief meedoet.

Hoe meld ik een groep aan?

Heeft u belangstelling of vragen, meld u aan via het contactformulier.